Over Knippenberg Consultancy

Knippenberg Consultancy, opgericht door Rina Knippenberg, is het resultaat van jarenlange ervaring met professionals in hoog presterende organisaties. Voor steeds minder geld en in steeds minder tijd wordt er steeds meer van mensen verwacht. De druk om te presteren wordt steeds groter en dit trekt ook steeds vaker een grote wissel op mensen. Om ervoor te zorgen dat organisaties hun waardevolle professionals gezond en gemotiveerd kunnen houden heb ik een specifieke werkwijze samengesteld. Energieke medewerkers presteren tenslotte veel beter.

Over mij

Aangezien ik, Rina Knippenberg, jarenlang zelf leidinggevende ben geweest kan ik makkelijk heel diep in de materie en vereisten duiken. Met visie, humor en op een nuchtere manier ga ik aan de slag. Ik hou ervan om te streven naar het hoogst haalbare, ben resultaatgericht maar vind het ook heel belangrijk oog te hebben voor wat iemand nodig heeft. Eerlijkheid, passie, betrokkenheid en zorgzaamheid karakteriseren mijn werkwijze.

Ervaring

Door de combinatie van een afgeronde universitaire studie psychologie, een opleiding tot business coach en meer dan twaalf jaar werkervaring in hoogst commerciële werelden, beschik ik over een mooi pakket van theorie en praktijk dat ik direct kan toepassen.  Ik beschik over zowel creatieve en commerciële vaardigheden als het nodige tact, inlevingsvermogen en reflectieve vaardigheden.

Doordat ik veel op projectbasis heb gewerkt ben ik gewend om binnen no-time een inschatting van de situatie en het bedrijf te maken en sta ik bekend om mijn creatieve en integere aanpak. Ik begrijp criteria als tijdsdruk, resultaten leveren, en no time for bullshit als de beste en weet mijn methode daar in de praktijk op aan te passen.

Met eerlijkheid heb ik het altijd ver geschopt en zo zal ik ook altijd blijven werken. Ik vind het belangrijk dat organisaties en ik dezelfde taal spreken zodat ik de professionals die ik begeleid zo goed mogelijk kan coachen om te leveren wat er van hen verwacht wordt.

Rina Knippenberg management cursus